Speciale diensten met pastor Dinh Luu

Banner Dinh Luu

Deze week hebben we weer een serie speciale diensten, deze keer met pastor Dinh Luu uit Sydney, Australië. We beginnen donderdag 26 mei om 19:30 uur en gaan door tot en met zondagochtend 11:00 uur.

Pastor Dinh Luu is geboren in een niet-christelijk gezin van Chinese afkomst. Tijdens de Vietnam-oorlog vluchtte hij naar Australië.

Flyer Dinh Luu speciale diensten

Vanwege de noodzaak om te overleven pushten zijn ouders hem om hard te studeren en zoveel mogelijk geld te verdienen. Zijn vader was zelf altijd aan het werk om het gezin te onderhouden. Hierdoor was de relatie met zijn vader erg slecht, want die was altijd van huis.

Op de universiteit kwam Dinh via vrienden voor het eerst in aanraking met het christendom. Toch bleef het belangrijkste doel voor hem om succesvol te zijn in het zakenleven en met veel geld op jonge leeftijd met pensioen te gaan.

Begin 2000 gaf Dinh Luu zijn leven aan Jezus Christus. Op dat moment verkeerde hij in grote financiële schulden vanwege verkeerde beslissingen die hij had gemaakt in de zakenwereld.

Op een zekere dag tijd het gebed kreeg hij een openbaring van God. En na jaren in de kerk te hebben gezeten kwam Dinh radicaal tot bekering. God deed een machtig wonder en herstelde zijn huwelijk en zijn financiën. Zijn leven is totaal veranderd.

Momenteel is Dinh Luu een enthousiaste voorganger van een kerk in Sydney, Australië. Wilt u het hele verhaal van hemzelf horen? Kom dan naar onze speciale diensten met pastor Dinh Luu. Kun je niet komen, kijk dan via onze livestream.