One80 Music Center

One80Vrijwel elke zaterdag organiseren wij een zogenaamd ‘One80 Music Center’. Dit zijn gezellige avonden waarbij het evangelie in een modern jasje wordt gestoken en er door middel van muziek, toneel e.d. een boodschap wordt uitgedragen.

Regelmatig zijn er thema-avonden waar we dieper ingaan op een bepaald onderwerp, zoals bijv. geloof & wetenschap, evolutie, eenzaamheid, enz. We tonen ook geregeld gospelfilms en hebben we live optredens van verschillende gospelbands.

Toegang is gratis op deze avonden en het begint om 20:00 uur. Zie onze agenda voor meer informatie.

Toneelgroep: Veelzijdig, creatief en betrokken

De kerk heeft een toneelgroep die bestaat uit gedreven jonge mensen die graag iets voor God willen doen. We voeren zowel kleine als grotere projecten uit in theaters, kerken en kleine zaaltjes, o.a. bij de One80-avonden. Dit maakt het toneel spelen afwisselend en nooit saai! De groep verzorgt zowel de teksten, decors, techniek als de regie. Een ieder levert hier een eigen aandeel in, wat bij zijn of haar talenten past.

De voorstellingen zijn vaak praktische voorbeelden – uit het leven gegrepen – om te laten zien hoe hard wij God nodig hebben.

One80 toneel

Bands

Op dit moment heeft onze kerk twee muziekgroepen:

  • IOU
  • Out of the Blue

Deze bands spelen vaak op zaterdagavond, niet alleen in Delft maar ook in zusterkerken in binnen- en buitenland.

One80 Delfts Blond