Boek van de maand september 2021

banner boek van de maand

Sommige boeken in deze maandelijkse column lezen erg ontspannend, anderen kosten misschien meer moeite om te doorgronden. Soms zijn het duurdere boeken, maar ze zijn je geld en je leestijd meer dan waard!

De seksuele revolutie, door Gabriele Kuby

boek van de maand september 2021: seksuele revolutie

Vele christenen weten niet wat het begrip “gender mainstream” inhoud. Zij hebben niet door dat onze huidige maatschappij daardoor heimelijk maar uiterst doelmatig en agressief en op alle bevolkingsniveaus wordt beïnvloed om de vrije moraal geaccepteerd te krijgen. Jonge kinderen op school zijn hier onwetend direct het slachtoffer van vanwege de infiltratie van die vrije moraal-propaganda in onze schoolboeken. Maar ook onwetende ouders en andere volwassenen lijken net zo makkelijk hierdoor schadelijk beïnvloed te worden. De ondertitel van het boek is ook veelzeggend: “De vernietiging van de vrijheid in de naam van de vrijheid”!

Kuby is een heel intelligente katholieke Duitse schrijfster en staat haar mannetje wat betreft haar standpunten tegen de satanische aanval op onze maatschappij door deze subtiel opgedrongen vrije seksuele moraal. Kuby geeft lezingen in heel wat landen en heeft daardoor ook heel wat bedreigingen ondergaan maar lijkt alsnog onverschrokken. Door het lezen van haar boek “De seksuele revolutie” worden je ogen geopend voor het gevaar en de misleiding van de seksualisering van onze samenleving. Het boek is erg actueel, leest prettig, maakt je alert en leert je op je hoede te zijn om tijdig juiste standpunten in te kunnen nemen. Het boek bevat ook praktische tips voor ouders hoe om te gaan met schoolleiding die seksualiserend schoolmateriaal in lessen toestaat en laat ouders zien welke stappen je kunt nemen om je kinderen te beschermen.

Vanwege haar katholieke afkomst schrijft zij vooral in de laatste hoofstukken veel over haar hoop op het herstel van de kerk door de invloed van het pausdom, wat ons als pinksterchristenen ongetwijfeld minder interesseert.

De seksuele revolutie, door Gabriele Kuby
Uitgeverij De Blauwe Tijger, www.deblauwetijger.com, 428 pagina’s, ISBN 978-94-02161-31-4

Overzicht met eerdere boekreviews

Tagged on: , , , ,