Speciale diensten met pastor Kenneth van Vliet

speciale diensten 25 jaar
Evangeliegemeente De Deur – Delft bestaat 25 jaar!

En dat wordt gevierd met een serie speciale diensten gedurende heel 2019. De aftrap wordt gedaan door gastspreker Kenneth van Vliet, ervaren voorganger van Evangeliegemeente De Deur uit Den Haag, op 26 en 27 januari. We vieren daarin de groei die God gebracht heeft in onze gemeente door de jaren heen.

Folder speciale diensten 25 jaar

In de zomer van 1994 kwamen Bert en Gerda Fledderus vanuit Evangeliegemeente De Deur – Zwolle naar Delft om een nieuwe gemeente te starten door straatevangelisatie. Na het prille begin in Delftstede, een aantal jaren in de Laurentiusschool, en de eerste eigen zaal aan de Wateringsevest, groeit de gemeente nu bijna uit zijn jasje aan de Zuiderweg in Rijswijk. Henk Brusse met zijn vrouw Soenita kwamen terug als zendelingen uit China en namen de kerk over, toen de familie Fledderus juist naar China ging om het werk in Guangzhou over te nemen.

Intussen zijn vanuit De Deur Delft zijn de afgelopen jaren twee echtparen uitgezonden naar Alkmaar en Almere-Buiten om een nieuwe gemeente te stichten. Wereldwijd heeft Evangeliegemeente De Deur heeft inmiddels meer dan 2500 kerken in zo’n 120 landen.

De blijvende groei is te danken aan de nadruk op het persoonlijk contact, zowel tussen mensen onderling als tussen mens en God. Verandering, genezing en bevrijding staan centraal in onze gemeente, waar we het belangrijk vinden dat iedereen zich welkom voelt en gevoed wordt door Gods woord. De Deur is multicultureel en kerkdiensten worden (waar nodig) vertaald in het Engels, Spaans of Chinees. Kom en ervaar wat God kan doen in uw leven! Voor wie gelooft zijn alle dingen mogelijk!