Corona update 3-7-2021

corona

Zekerheid op een zitplaats tijdens de zondagochtend dienst

In onze kerkzaal staan de stoelrijen op 1,5 meter afstand van elkaar conform de overheidsrichtlijnen m.b.t. de huidige coronamaatregelen. Daardoor is helaas het aantal zitplaatsen op de drukke zondagochtend diensten te beperkt gebleken. Om iedereen toch de zekerheid te kunnen bieden op een zitplaats,  hebben wij daarom onze kerkleden in twee groepen verdeeld:

  • Indien uw achternaam begint met een A t/m N  dan garanderen wij u een zitplaats tijdens de EVEN weken
  • Indien uw achternaam begint met een O t/m Z dan garanderen wij u een zitplaats tijdens de ONEVEN weken

Mochten er te veel mensen komen op de zondagochtend dienst dan zullen wij een aantal van de kerkleden zonder zitplaatsgarantie verzoeken om plaats te nemen in de bidstondruimte op de 1e verdieping om daar de dienst te volgen via het daartoe opgestelde livestream-scherm. Op deze manier kan iedereen om de week de zondagochtend dienst in de kerkzaal meemaken op een veilige manier.

Het is voor u als kerklid wel goed om sowieso te komen naar de zondagochtend dienst ook al bestaat de kans dat u misschien de dienst alsnog moet volgen via het livestream-scherm. Want de meerwaarde van het kerkbezoek t.o.v. het thuis livestream kijken, is o.a. dat uw kinderen naar de zondagsschool/kinderkerk kunnen en dat u na afloop van de dienst met andere mensen kunt praten, relaties kunt opbouwen en onderhouden en elkaar daardoor echt zult bemoedigen.

Bovenstaande regeling geldt alleen voor kerkleden en niet voor nieuwe bezoekers. Mensen die voor het eerst onze zondagochtenddienst bezoeken, krijgen sowieso een zitplaats in de kerkzaal aangeboden.

Wij hopen u allen te verwelkomen op de komende zondagochtend diensten en u bent natuurlijk ook  van harte welkom op onze zondagavond en woensdagavond diensten.

Met vriendelijke groet,
pastor Henk Brusse

Tagged on: ,