Buurt familiedag / Family Fun Day

Kom en geniet op zaterdag 15 juni vanaf 12:00 uur van een middag vol plezier en activiteiten tijdens onze Buurt familiedag! Dit is dé gelegenheid om samen te komen met je buren, vrienden en familie voor een middag vol avontuur, spel en ontspanning. Er is voor iedereen wat te doen en te beleven, dus mis het niet!

Wat kun je verwachten?

Mini Stormbaan Daag jezelf en je vrienden uit op onze spannende mini stormbaan! Klim, klauter en spring je een weg door verschillende obstakels en kijk wie er het snelst is. Geschikt voor alle leeftijden!

Mini Voetbaltoernooi Doe mee aan ons mini voetbaltoernooi en laat je voetbalskills zien. Vorm een team met je buren of sluit je aan bij een team ter plaatse. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de winnaars!

Waterspellen Voor wat verfrissing zorgen onze leuke waterspellen. Van waterballonnengevechten tot zeepglijbaan, plezier gegarandeerd voor jong en oud! Vergeet je handdoek niet!

Ballonfiguren Maken Laat je creativiteit de vrije loop en leer hoe je de leukste ballonfiguren maakt. Onze ballonnenartiest staat klaar om je te helpen met het maken van je eigen meesterwerk.

BBQ & Pancakes Geniet tussen de activiteiten door van een heerlijke hamburger van de BBQ of een versgebakken pancake.

(Live) Muziek Laat je meeslepen door de ritmes van live muziek. Lokale bands en artiesten zorgen voor een gezellige sfeer gedurende de hele dag. Zing mee en geniet van de muziek samen met je buren.

Waarom je dit niet wilt missen:

  • Samenhorigheid: Een perfecte gelegenheid om je buren beter te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.
  • Plezier voor alle leeftijden: Of je nu jong of oud bent, er zijn activiteiten voor iedereen.
  • Lekker eten: Geniet van heerlijke BBQ-gerechten en pancakes om je energie op peil te houden.
  • Vermaak: Met live muziek, spannende spellen en creatieve workshops hoef je je geen moment te vervelen.

Zet deze datum alvast in je agenda en kom naar de Buurt familiedag! Locatie: Heilig Landpark. We kijken ernaar uit om er samen met jou een onvergetelijke dag van te maken.

Tot dan!

(En mocht je interesse hebben in andere dingen die we doen, check dan even onze kalender of vorige activiteiten.)