Nationale Genezings-tentcampagne

tent
Van donderdag 9 t/m zondag 12 augustus 2018 waren er speciale genezingsdiensten in een grote tent op het evenemententerrein Lijm en Cultuur aan de Rotterdamseweg in Delft.

Deze diensten – door Evangeliegemeente De Deur Delft georganiseerd – waren vrij toegankelijk voor iedereen. In de avondsamenkomsten was er gebed zijn voor zieken door pastor Wayman Mitchell uit Prescott, Arizona (VS). Deze pastor preekt over de hele wereld, bidt voor zieken en ziet vele wonderen en genezingen gebeuren in de naam van Jezus Christus. Ook in Delft kwamen vele bezoekers om een wonder van God te ontvangen.

folder flyer tent campagne mitchellOp de website NogSteedsGeneestGod.nl kunt u belangrijke informatie vinden over de reden waarom wij deze tentcampagne hadden georganiseerd en er zijn getuigenissen te vinden van mensen die door een wonder van God genezen zijn. Er is ook historische informatie te vinden en nog veel meer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Want God geneest niet alleen tijdens tentcampagnes. We kijken er naar uit om ú te ontmoeten en verwachten samen met u grote wonderen van God. Want nog steeds geneest God!