Zuiderweg 80, Rijswijk (Delft-Noord)
routebeschrijving

info@dedeur.net
tel: 06-38713964 (Henk Brusse)

Agenda

 

 

 

Landelijke tienerrally in Amersfoort

datum: 01-07-2017 12:00 - 01-07-2017 23:00

locatie: Amersfoort, Nederland

Tienerrally's zijn een geweldig en steeds terugkerend evenement voor en door jongeren bij Evangeliegemeente De Deur. Tieners uit heel Nederland komen op deze dag samen in een bepaalde stad. Afgelopen jaar kwamen er meer dan 400 tieners samen! Dit is wat je op zo'n dag ongeveer kunt verwachten:
Voor de tieners die willen evangeliseren zijn er 's middags evangelisatieactiviteiten op straat in het centrum van de stad (aanvang rond 14:30). Daarna ga je op eigen gelegenheid eten ergens in de stad.

Alle tieners komen daarna samen voor een korte bidstond in het gebouw waar 's avonds wordt opgetreden. Na een korte en krachtige voordienst preekt een voorganger een speciale preek voor jongeren (aanvang rond 17:30). Regelmatig zien we tijdens de oproep dat jongeren goede keuzes maken om te breken met verkeerde levensstijlen en in hun leven een nieuw begin maken met Jezus Christus!

Rond 19:30 begint dan een muziekconcert met live optredens van allerlei tiener muziekbands en toneelgroepen. Sommige tieners geven hun getuigenis over wat God heeft gedaan in hun leven. Vaak staat de avond in het kader van een speciaal thema. Alles is voor en door tieners en de atmosfeer is heel erg enthousiast! Aan het eind van de avond is er nog een oproep met een uitdaging om je leven helemaal aan Jezus te geven.

Ga ook mee met ons!
Hartelijke groet,
pastor Henk Brusse & Michael Tangeman (tienerleider)


Data 2017 Landelijke tienerrally’s:
Zaterdag 18 maart: Den Bosch
Zaterdag 13 mei: Zwolle
Zaterdag 1 juli: Amersfoort
Zaterdag 9 september: Leeuwarden
Zaterdag 25 november: Rotterdam

< terug naar de kalender