Nog steeds geneest God

Gescheurde meniscus

Ik ben Nienke en in 1996 heb ik Jezus aanvaard als mijn redder en verlosser. Toen ik 12 jaar oud was had ik mijn meniscus gescheurd met gymnastiek. Ik moest toen een operatie ondergaan en het ging een hele tijd goed met mijn knie. Een jaar geleden echter kwam de pijn terug en deze werd steeds heftiger. De huisarts gaf mij weinig hoop dat de pijn ooit weg zou gaan aangezien ik er al aan geopereerd was. In een genezingsdienst ben ik echter naar voren gegaan voor gebed en de pijn was volledig verdwenen.
God heeft een wonder gedaan!

 

Kanker

Ik ben Dominique Zonnebeld en ben nu 12 jaar. Ongeveer een jaar geleden werd ik verkouden en het ging maar niet over. We gingen naar de dokter en daarna door naar het ziekenhuis voor onderzoek. Daar vonden de dokters dat ik kanker had in mijn neus. Toch geloofde ik dat God mij ging genezen. Met mijn ouders ga ik al een paar jaar naar evangeliegemeente De Deur in Delfzijl, en de pastor bad voor mij. Ook is er tijdens genezingsdiensten in Groningen en in Delfzijl voor mij gebeden. Er gingen een paar weken overheen, toen ik moest hoesten en er iets in mijn keel kwam, wat leek op een rond balletje. Ik moest er bijna van overgeven en spoelde het weg in het toilet. Later gingen we voor onderzoek naar het ziekenhuis, maar de dokter kon niets meer vinden, behalve een heel klein plekje. Toen vertelde ik mijn moeder over het balletje wat ik had weggespoeld. Ik ben in januari 2007 toch geopereerd, maar de dokters hebben niets kunnen vinden. Alleen hebben ze mijn amandelen weggehaald. Ik geloof dat God alle lof en eer toekomt voor mijn genezing.


Anorexia

Ik ben Sylvia en een aantal jaren geleden was ik erg op zoek naar God. Vanaf mijn tienertijd voel ik me erg negatief over mezelf en over van alles. Ik zonderde me bijna voor iedereen af en was erg eenzaam. Niemand wist dat dit leidde tot een eetstoornis: anorexia. Totdat ik met spoed moest worden opgenomen en op de intensive care terechtkwam. Nadat ik uit het ziekenhuis kwam, ging ik verschillende kerken bezoeken. Ik werd in die tijd uitgenodigd om een dienst mee te maken bij Evangeliegemeente De Deur in Leeuwarden. Aan het eind van de dienst was een oproep. Iemand op het podium zei: ‘Jezus staat aan de deur van je hart en Hij klopt. Wie de deur van zijn hart opent, daar zal Hij binnenkomen.” God raakte me op dat moment aan en ik maakte die morgen een keuze om Jezus aan te nemen als mijn Redder en Heer. God heeft een nieuw mens van mij gemaakt en mij bevrijd van depressies en negativiteit. God houdt van ieder mens en kan dat ook bij jou doen. Het is “cool” om voor Jezus te leven.


Bijna fataal auto-ongeluk

Mijn naam is Doede. Een aantal jaren geleden kwam het bericht dat mijn broer met 150 km tegen een boom was gereden. Toen ik in het ziekenhuis kwam, bleek dat er eigenlijk geen hoop voor hem was: zes ruggenwervels waren gebroken, de longen geperforeerd en hij had ernstige interne bloedingen. Ik geloof dat de bijbel het woord van God is en dus legde ik mijn handen op mijn broer en begon voor hem te bidden. Tijdens mijn gebed gaf God absolute zekerheid, dat Hij mijn gebeden zou beantwoorden. Na tien minuten stopten de interne bloedingen, waaraan hij anders binnen een uur aan was gestorven. Nadat het eerste levensgevaar geweken was, bleek hij er nog steeds heel slecht aan toe te zijn. De artsen vroegen zich zelfs af, of hij ooit rechtop in een rolstoel zou kunnen zitten, laat staan weer lopen. Na een maand werd hij overgeplaatst naar het UMC. De dokter zei tegen mij, dat ik er niet op moest rekenen dat mijn broer ooit weer zou lopen, want hij kon geen wonderen doen. Máár God kan wel wonderen doen, want vijf maanden na het ongeluk was mijn broer getuige op mijn bruiloft. Een luid gejuich ging op, toen hij van de stoel naar het bureau liep om zijn handtekening te zetten. De chirurg in het UMC die mijn broer geopereerd had, ontmoette hem een tijdje later. Hij kon niet veel meer uitbrengen dan: “dit kan niet, dit is onmogelijk.” Maar wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God (Marcus 10:27).


Vrij van drugs

Mijn naam is George Wattimury en ik ben opgegroeid in de Molukse wijk in Leerdam. Veel mensen waren in die tijd verslaafd aan heroïne, waaronder mijn eigen broer. Ik zag de gevolgen en moest er niets van hebben. Maar later verhuisde ik naar Elst, waar een vriend mij op een stapavond wit poeder in mijn hand legde en zei dat ik het op moest snuiven: cocaïne. Het duurde niet lang of ik was tot mijn oren verslaafd en was in staat om mijn eigen familie te bestelen om aan het geld te komen. Gelukkig ontmoette ik een neef in Maastricht. Hij vertelde dat Jezus mij vrij kon zetten van mijn verslaving, als ik vergeving vroeg van mijn zonden en Jezus uitnodigde in mijn hart. Ik heb dat gedaan en heb vanaf die tijd geen verlangens meer naar drugs. Ik ervaar een blijdschap, rust en vrede en heb de zekerheid dat ik een kind van God ben.