Genezingsdiensten Tent '07

02-08-2007 t/m 05-08-2007

Ook in 2011 zijn er weer genezingsdiensten in een tent. Tent'2011 wordt van 11 t/m 14 augustus gehouden in Arnhem. Op de website van De Deur Arnhem staat alle informatie: www.dedeur-arnhem.nl externe link 

 

 

Nog steeds geneest God

Van 2 tot en met 5 augustus was de jaarlijkse tentcampagne van De Deur Nederland in Delft. Hoofdspreker was pastor W. Mitchell uit Prescott, Arizona (Verenigde Staten). Wayman Mitchell is de oprichter en leider van C.F.M. (De Deur Internationaal). C.F.M. is in de jaren 70 van de vorige eeuw begonnen in een kleine stad in de bergen van Arizona. Nu is C.F.M. uitgegroeid tot een netwerk van 1400 kerken in de hele wereld. Pastor Mitchell spreekt over de gehele wereld in conferenties en genezingscampagnes. 

De diensten tijdens de campagne in Delft waren een groot succes. Vele mensen uit Delft en de rest van het land kwamen en velen werden door God genezen van allerlei ziektes. De media hebben uitgebreid verslag gedaan van de diensten en berichten verschenen in Trouw en het AD. Tevens is door 4 in het land een rapportage gemaakt.  

Alle diensten werden in de grote tent bij het Grotius College aan de van Bleyswijkstraat (achter centraal station Delft) gehouden.

 

Lees meer:

Foto's Tent '07
Foto's gemaakt tijdens de genezingsdiensten afgelopen augustus in de tent bij het Grotius College. Alle diensten waren druk bezocht en we hebben veel wonderbaarlijke genezingen gezien.

Nog steeds geneest God
Mensen worden nog steeds door God genezen. Wonderen zijn niet iets uit het verleden.

Sprekers
De volgende predikers preekten tijdens de campagne

TV Commercial